Kereső

Kezdőlap

E-önkormányzat

E-ügyintézés

Adobe Reader letöltése


Jogszabály kereso


Társulási portál        Hírek        Nyomtatványok        Térkép        Laptérkép

Köszöntő
Tisztelt Látogató!

Paks város nevében szeretettel köszöntöm hivatalos Közigazgatási Portálunkon.

Paks atomváros. Ez az első gondolata a nem itt élőknek. Ez egyrészt természetes, másrészt fontos is számunkra. A város lakóinak nagy része szoros kapcsolatban áll a hazai villamos energiatermelés majd' felét biztosító atomerőművel, ezrek élnek belőle. Az erőmű meghatározza a mindennapokat, a város jelenét és jövőjét.

Tisztelt Paksiak!

Bízom benne, hogy még Önöknek is sok újdonságot nyújt a Közigazgatási Portál. Nem titkoltan azt a célt tűztük ki, hogy Paks Közigazgatási Portállal a hazai települési elektronikus információszolgáltatás területén is az egyik vezető pozíciót foglaljuk el mind a jól felhasználható, rendszerezett tartalom, mind pedig az esztétikai, vizuális megjelenés terén.

Önöknek  a Közigazgatási Portál az ügyintézések gyors, elektronikus támogatását biztosítja, felhasználóbarát szemlélettel.. Ennek most leraktuk az alapját, rendelkezésre áll minden önkormányzati és hivatali eljárásrend, rendelet, kapcsolati adat. Elindítottuk az elektronikus ügyintézést, amellyel otthonról, közvetlen az Interneten intézheti el ügyeit. Remélem, hogy önkormányzatunk ezen szolgáltatása a paksi és a Paks környéki emberek megelégedésére szolgál, igényeiket az eddiginél jóval magasabb szinten elégíti ki.

Tartsanak velünk!

Hajdú János
polgármester

 

 
Kapcsolatfelvétel   Látogatók száma: Impresszum